provantheader1

Fietsorkest

Fietsorkest

Wat?

Het Fietsorkest is een komisch muzikaal gezelschap bestaande uit zes personen. Ze brengen al fietsend muziek op hun 4 meter lange zespersoonstandem. Doorheen de straten weerklinkt de muziek van hun trompet, tenorsax, altsax, accordeon, bastuba, grote trom, bekkens en fietsbel. Wanneer ze stoppen, ben je getuige van een verrassende act.

Fietsorkest

Foto Fietsorkest

Meefietsen

Om 10.30 uur geeft het Fietsorkest het muzikale startschot van de Fortengordel in Fort 8 Hoboken. Kan je hier niet bij zijn? Geen probleem! De rest van de dag kan je hen nog bewonderen in de forten van Wommelgem, Borsbeek en Mortsel.

Zin om mee te fietsen? Dat kan! Om 13.00 uur geeft het Fietsorkest een vrolijk optreden in Fort 2 Wommelgem, waarna ze via de Brialmontroute doorfietst naar Fort 3 Borsbeek. Een haalbare afstand voor jong en oud, zeker onder begeleiding van opzwepende deuntjes.

Is Wommelgem toch te ver voor jou? Het Fietsorkest fietst nog een tweede keer langs de Brialmontroute! Sta om 14.45 uur in Fort 3 Borsbeek klaar met je fietst, want dan geeft het orkest wederom een komisch optreden, gevolgd door een muzikale fietstocht richting Fort 4 Mortsel.

Fietsorkest

Foto Fietsorkest 2

Fiets mee met het Fietsorkest, ontdek de Brialmontroute en herover de forten!

Fietsprogramma

13:15 – 14:00


15:00 – 15:45

Het Fietsorkest fietst via de Brialmontroute van Fort 2 Wommelgem naar Fort 3 Borsbeek. Deze route is 5 km.

Het Fietsorkest zet zijn tocht verder via de Brialmontroute van Fort 3 Borsbeek naar Fort 4 Mortsel. Deze route is 4 km.

Optredens

Kan je niet meefietsen, maar wil je toch een glimp opvangen van het Fietsorkest? Hieronder vind je alle tijdstippen terug wanneer en waar je hen kan vinden.

10:30 – 10:45 uur

13:00 – 13:15 uur

14:45 – 15:00 uur

16:30 – 16:45 uur

Het Fietsorkest geeft in Fort 8 Hoboken het vrolijke startschot van de Fortengordel.

Het Fietsorkest geeft een leuke act in Fort 2 Wommelgem.

Het Fietsorkest voert een komisch stukje op in Fort 3 Borsbeek.

Het Fietsorkest treedt nog een laatste keer op in Fort 4 Mortsel en sluit bij deze de Fortengordel af met een muzikale noot.

Meer info

www.fietsorkest.nl

Logo fietsorkest_LR